maanantai 23. kesäkuuta 2008

Toronto kesäkuussa 2008

Vietimme pitkän viikonlopun Torontossa Tomin siskon luona. Ajoimme Torontoon torstaina ja takaisin Ottawaan sunnuntaina.

Perjantaina piipahdimme suomalaisessa ruokakaupassa, josta mukaan tarttui pari pullapitkoa (toinen toimiston tytöille) ja ruisleipää, palvikinkkua, savukalaa, Fazerin suklaata ja salmiakkia.

Iltapäivällä kävimme Tomin äidin, Marian, kanssa manikyyrissä ja pedikyyrissä - kyllä tuli hienot pinkit kynnet :-)
Lauantaina lähdimme "poikien" kanssa Hockey Hall of Fameen, josta bongasin mm. Ville Peltosen ja Teemu Selänteen pelipaidat sekä tietysti Jari Kurrin nimilaatan.

Ja tietysti siellä oli Stanley Cup -pokaali.


Lauantai-iltana kylään tuli puoli sukua (Tomin äidin veli perheineen) ja siinä sitä vierähtikin useampi tunti.
Sunnuntaina meidät oli kutsuttu purjehtimaan Lorin ja Jeffin purjeveneellä. Sää ei aluksi vaikuttanut kovin lupaavalta ja tuuli tuntuikin kolealta, mutta auringon paistaessa ilmakin lämpeni ja kannella tarkeni mukavasti shortseissa ja t-paidassa. Tom ja minä jouduimme keskeyttämään purjehdusreissun hieman aiemmin, koska edessä oli vielä viiden tunnin ajomatka Ottawaan. Nautimme vielä maukkaan lounaan veneessä, jonka jälkeen Lori ja Jeff pudottivat meidät Toronton keskustaan ja jatkoivat matkaa Tomin vanhempien sekä Tomin siskon poikien kanssa. Perillä Ottawassa olimme klo 19 aikoihin.


Ei kommentteja: