lauantai 25. huhtikuuta 2009

Ostosmatkalla Jenkkilässä


Käytiin Tomin kanssa ennen pääsiäistä ostosmatkalla USAn puolella. Samalla matkalla aktivoin Kanadan työlupani (se oli oikeastaan matkan päätarkoitus, sekaan sotkettiin sitten shoppailua ja turismia).

Ajoimme Geneva-nimiseen kaupunkiin (sijaitsee Seneca-järven rannalla) perjantaina. Ajokeli oli sateinen ja tuulinen ja ajomatka kesti n. 4 tuntia. Illalla mentiin ulos syömään paikalliseen trattoriaan. Ikinä en ole niin pahaa ruokaa syönyt, jopa pakastealtaan valmisateriat ovat herkkua tämän puljun rinnalla. Seuraavana iltana mentiin suosiolla Pizza Hut'iin.

Mutta ihan oikeesti, ainoastaan Washingtonissa ja New Yorkissa olen saanut kunnon ruokaa ravintoloissa. Pikkukaupungeissa on turha mennä mihinkään muualle kuin mäkkäriin tai pizza huttiin.


Lauantai oli sitten shoppailupäivä paikallisessa outlet mall'issa, eli siellä on kaikki tuotteet ihan sikahalpoja (tehtaanmyymälätyyppiin). Sääkin suosi shoppailua eli satoi ja tuuli ihan tolkuttomasti.

Sunnuntaina sitten ajettiin Seneca-järven ympäri upeassa auringonpaisteessa. Alue on Amish-aluetta ja pysähdyimmekin yhdessä Amish-tuotteiden myyntipisteessä, mutta yhtään Amish-ihmistä en nähnyt vaikka kuinka oli kamera valmiina.

Iltapäivästä lähdettiin takaisin kohti Kanadan rajaa. Työlupa irtosi rajalta ilman ongelmia ja ajokeli oli todella upea.Ei kommentteja: