maanantai 26. toukokuuta 2008

vasen kaks kol - oikee kaks kol.... kilometritolkulla kävelyä

Lauantaina oli vuotuinen Glebe Garage Sale eli Ottawan keskustan lähistöllä sijaitseva arvokas asuinalue järjestää joka vuosi toukokuun lopulla "kirpputorin" jolloin alueen asukkaat myyvät romujansa (??) uteliaalle kansalle.

Väkeä oli kuin vilkkilässä kissoja - kas kun oli todella kaunis sää usean kolean ja sateisen päivän jälkeen. Kävelimme varmasti neljättä tuntia pitkin poikin Glebe'n aluetta. Mukaan Tomille tarttui uusi Golf-laukku ja painonnostopenkki ja minulle suihkuun asennettava teline, uunipelti ja TriBond-lautapeli. Rahaa kului muutama kymppi ja painavammat tavarat kävimme luonnollisestikin noutamassa jälkeenpäin autolla.

Sen jälkeen oltiinkin sitten ihan väsyjä ja iltapäivä otettiin ihan iisisti. Eipäs kun illalla vielä täytin keittiökaappien julkisivussa olevat urat sellaisella puuntilkemössöllä (että saadaan kaapinovista tasaiset ilman mitään uria).

Sunnuntaina sitten hioimme nuo kaapinovet (tai siis emme me kaikkia ovia vielä käsitelleet - niitä taisi olla yhteensä 6 ovea). Nyt ne pitää vielä pohjamaalata ja valita kaapeille sopiva väri niin sitten nähdään tuleeko niistä takki vai liivit.

Sunnuntai-iltana oli Saami-Inuiitti näyttelyn avajaistilaisuus National Galleryssä. Siellä oli esillä pohjoisten alueiden taiteilijoiden v. 2000-2005 luotua taidetta. Esillä oli siis sekä Kanadan pohjoisten alueiden että Suomen, Ruotsin ja Norjan pohjoisten alueiden taidetta.

Näyttelyn jälkeen poikkesimme illallisella Khao Thai nimisessä thai-ravintolassa (oli siis oikein multikulttuuri-ilta).

Ei kommentteja: